bruiloft, liefde, bruidspaar, trouwen, huwelijk, ceremonie, ceremoniespreker, Dennis de Getrouwe, babs, trouwerij, bruid,

 Het bezegelen van de liefde is het mooiste wat er is! 


De trouwmogelijkheden

 

Ceremonieel huwelijk


Jullie hebben hele mooie ideeën over hoe jullie trouwceremonie eruit moet zien. Jullie zien het al helemaal voor je. In sommige gevallen kan of wil de gemeente niet aan jullie wensen voldoen. Dan is een ceremonieel spreker een mooi alternatief. Ik kan jullie ceremonieel trouwen waarin ik aan alle wensen kan voldoen, zoals trouwen in het buitenland, aan het strand of een andere locatie. Het officiële gedeelte regel je dan bij de gemeente. Het is handig dat op een dag te doen wanneer het gratis is. Het is dan meer een zakelijke voltrekking. Tijdens de ceremonie zorg ik dan voor de benodigde aktes. De invulling hiervan is uiteraard bespreekbaar. 

  

Trouwambtenaar voor 1 dag

 

Wanneer het jullie wens is dat ik als trouwambtenaar (Babs) optreedt tijdens jullie huwelijk, dan is dat uiteraard ook mogelijk. In dat geval moet er een verzoek worden ingediend bij jullie gemeente om mij eenmalig te beëdigen als BABS om jullie huwelijk te kunnen voltrekken. 

Trouwen in het buitenland

Je kan er ook voor kiezen om te trouwen in het buitenland. Er zijn verschillende mooie bestemmingen in de wereld waar je ook kan trouwen. Het zorgt ervoor dat jullie huwelijksdag een sprookje wordt die meerdere dagen duurt. het kan wel een uitdaging worden om in het buitenland te trouwen omdat het in veel landen niet mogelijk is om volgens de wet te trouwen. Er gelden soms andere wettelijke bepalingen. Ook in dit geval is mijn advies om het formele gedeelte bij jullie eigen gemeente te laten plaatsvinden en de ceremonie in het buitenland op de bestemming van jullie dromen. Ik reis dan graag met jullie mee. 

 

bruiloft, liefde, bruidspaar, trouwen, huwelijk, ceremonie, ceremoniespreker, Dennis de Getrouwe, babs, trouwerij, bruid,

Jullie investering

De investering in jullie persoonlijke trouwceremonie door Dennis de Getrouwe is vanaf 1695,-