Darren & Shayenne Poulina

Beste Dennis,
 
Mede door jou hebben wij de dag van ons leven gehad. Dankzij jouw begeleiding en de goede voorbereiding richting onze grote dag, verliep onze huwelijksceremonie perfect. 
Je bent zoveel meer dan een spreker. 
Met jou krijg je er iemand bij die meedenkt met het hele proces van een ceremonie. 
Hier hebben wij heel veel aan gehad. 
Dankjewel voor je wijsheid en toegankelijkheid Dennis!


 

Lorenzo & Joanne Piqué

Beste Dennis,
 
Vanuit onze roze wolk nog even een woordje naar jou toe. Wij willen beginnen met DANKBAARHEID!!! De manier waarop jij ons heb begeleid en voorbereid richting de grote dag was geweldig. 
 
In ons eerste gesprek gaf je ons gelijk de bevestiging dat we de juiste keuze hadden gemaakt voor jou als onze ceremonie spreker. Behalve de positieve energie en warmte waarmee je kwam, gaf je ons ook duidelijkheid over hoe het in z’n werk zou gaan.
 
Veel ervaring met ceremonies hadden wij niet, maar wat wij wel heel goed wisten is dat wij dit op een unieke en niet te vergeten manier wilde doen. Luchtig, spontaan, met humor en emoties! En met jou Dennis, is ons sprookjes huwelijk werkelijkheid geworden! 
 
Nogmaals onze dank is zeer groot! 
 

Soso Lobi

 Michael & Karin

Lieve Dennis,

 

Wij hebben heel lang getwijfeld of we jou als beste vriend, broeder, familie moesten vragen om ons te trouwen.

Je bent ons zo dierbaar dat we je eigenlijk niet aan het “werk” wilde zetten op onze speciale dag. Maar man man man, wat ben ik blij dat we het wel hebben gedaan. Met tranen in je ogen bevestigde je dat dit heel graag wilde doen. Toen wisten we gelijk, we hebben de juiste keuze gemaakt! Direct ging je in de professionele modus. Je plande interviews met ons in en we kregen een hoop huiswerk mee. Het was duidelijk, je neemt je taak serieus. De interviews waren diepgaand maar we hebben ook zoveel gelachen tijdens deze gesprekken. Alles is bij jou met een lach en een traan.

Maar dan, de ceremonie zelf. Voor ons draaide de dag om het vieren van de liefde. De liefde die we voor elkaar voelen, maar ook de liefde voor onze familie en vrienden. Bammm!!! Daar kwam de babs dansend de witte loper op. De toon was gezet! Met zoveel liefde, passie en swag heb je de ceremonie geleid. Voor de gasten was het een feest om naar je te kijken en te luisteren. Ze hebben gelachen, gehuild en luisterde aandachtig. Ja de liefde werd toen al gevierd. Vanaf de eerste seconde had je hun aandacht. Echt waar Dennis, je bent hiervoor gemaakt. Je deed het zo leuk!! En het mooiste van alles was, je was jezelf! Na de bruiloft hebben we de één na de andere compliment over jou gekregen.  Zelfs onze trouwfotograaf kwam naar me toe en zei “Karin jullie babs is goud!”. 

En dat ben je. Daarnaast heb je onze ceremonie een goudenrand gegeven. Dank je wel Dennis voor de manier waarop je ons hebt getrouwd. Ik blijf het zeggen, jij bent een #nextlevelbabs.

 

Soso lobi


Sjoerd & Rachida

Lieve Dennis,

Nu de rust is wedergekeerd, wil ik (lees wij) je nog even wat zeggen.. 

 

Althans, ik denk niet dat ik de juiste woorden kan vinden om onze dankbaarheid uit te drukken. Wellicht door mijn tekortkoming in mijn woordenschat, dan wel omdat er geen uitdrukking nog bestaat die dit kan omvatten of omschrijven. 

 

Dus moet je het met deze woorden doen...

 

Dennis, hoe duidelijk moet het teken zijn? Je draagt de naam van je roeping. 

Je bent gezegend met het talent om mensen te laten luisteren met hun hart. 

Dat is met recht een Gave en dat is wat jou uniek maakt. Het proces vooraf, de aandacht met oprechte interesse, voelde als een warme deken en dat is precies wat we wilde uitdragen tijdens onze ceremonie.

 

Je bent on point en waar wij in de hectiek van al het geregel zaten, bracht jij kalmte. 

Na enige vertraging hebben de gasten het koud gekregen. 

Toen kwam jij op en opende de ceremonie met een 'warme deken'.  

De rest volgde en begeleide jij het geheel als een ware dirigent. Voeg dan nog het charisma van een predikant, de galantheid van een gastheer en de scherpte van een cabaratier erbij op. Et Voila... Dennis de Getrouwe. 

 

En toen gebeurde het.. het moment waar iedereen stil van werd.. 

Mijn getuige, die bericht kreeg dat zijn Oma het leven heeft gelaten en in de verte zijn verdriet hoorbaar maakte. Een onwerkelijk situatie waar niemand raad mee weet. 

 

Je hebt deze situatie met alle waardigheid opgepakt en hier de lach met de traan verweven tot wat de harde realiteit soms is in het leven. Door jouw optreden en het kwetsbare kwetsbaar te laten zijn, heb jij die emotie kunnen omzetten en de ceremonie kunnen hervatten. 

 

Dennis, door jou is ons huwelijk het sprookje geworden zoals wij dat voor ons zagen. 

Een ceremonie die niemand meer zal vergeten en wellicht is dat ook de extra dimensie in het geheel. Hoe dan ook, het is uit de grond van ons hart echt het mooiste wat we konden wensen en zijn jou hierin dankbaar tot in de eeuwigheid.

 

Alleen maar liefde ❤ 

Vincent & Iris

Lieve Dennis,

Met Dennis hadden wij voor onze bijzondere dag geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Zijn voorbereiding naar de dag zelf hebben wij als zeer prettig ervaren. Dennis heeft de tijd genomen om ons en ook onze naasten goed te leren kennen middels diverse voorgesprekken. Daardoor voelde het op de dag zelf zeer intiem en vertrouwd. Met een unieke stijl zorgt Dennis voor een lach en een traan. Wij willen jou langs deze weg nogmaals bedanken, dat jij ons hebt willen trouwen.