bruiloft, liefde, bruidspaar, trouwen, huwelijk, ceremonie, ceremoniespreker, Dennis de Getrouwe, babs, trouwerij, bruid,

 Het bezegelen van de liefde is het mooiste wat er is! 

Over Dennis 


Ik vind dat het leven gevierd mag worden. Ook op de momenten dat het soms tegen zit! Muziek, plezier, genieten, dansen, anderen inspireren en liefde zijn voor mij de drijfveren in het leven. 

 

Ik ben enorm betrokken bij mensen en hun persoonlijke verhalen en voel me vereerd deelgenoot te zijn van een huwelijk en de liefde die jullie delen. Als ervaren spreker kan ik goed aanvoelen wat er nodig is in het moment. Een vleugje humor, een dansje of juist een zakdoek of een moment stilte. Alles mag er zijn.

 

Mensen entertainen en een mooie tijd bezorgen zit in mij. Dit begon al op jonge leeftijd bij verjaardagen van familie en vrienden en trok zich door tot op de planken staan na de toneelschool. 

 

Sinds 2005 ben ik een bevlogen gedragstrainer & coach en laat ik vol bezieling zien hoe je meer regie en geluk in je leven kunt ervaren. Dit begint bij zelfzorg en zelfredzaamheid, dit staat altijd centraal. Wanneer je je zelfbewustzijn vergroot, je beter weet wat je wilt en beter voor jezelf kunt zorgen ben je in staat om je leven de juiste kant op te navigeren.